My Follower

Monday, March 28, 2011

One In A Hundred > Follower yang ke 100

Setelah sekian lama sampai jua bilangan follower aku nie 100 orang...sukur...sukur :)
Kita lihat sapa Blogger yang bertuah itu..orangnyaaa ialaaah..jengx3


*
**
***
**
*

Terima Kasih Daun Selasih kepada amoi anak cina
kerana telah menjadi followerku yang ke 100

BiG ClaP For You !!!

Dengan segala tulus ikhlas memberikan Award ini buat awak :)

 

Credit to : nadya chew

p/s : kalau tengok gambar follower di atas tu macam da lebih 100 kan..actually saya terlambat tengok..sorila bz..huhu, nway buat follower yang lain BIG THANKS to all coz sudi jadi follower saya..
KeeP In ConNecT



1 comment:

  1. TQ bella bagi award tu kat saya....
    Canteks sgt.;)
    hehe

    keep in touch Bella ;)

    ReplyDelete

Please leave your comment here..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hot Blogger In My Blog