My Follower

Friday, February 4, 2011

Contest Collage Kesayanganku


Hey , hey, hey ada contest lagi la !!! Exclusive by Miz Miela Tahril. Tengok tajuk macam best ja kan..haa lau korang nak join senang ja just klik gambar di atas tu k pastu lau da join tag nama Bella..hihi =)

For dis contest aku da wat collage picture yang paling SPECIAL skali dalam DUNIA nie. Kalau kucing, beruang kutub utara tengok sekalipun pasti mereka akan terharu..hehe. Okey2la malas mau melalut lagi..kita go straight don't belok2 k.

Setelah beberapa jam jari klik2 mouse akhirnya terciptalah Collage Kesayanganku..
 ::TiaP DeTiK BeRsaMa KeLuArGa::

...Nama-nama yang telah di 'tag' adalah...


=)





0 Orang Komen:

Post a Comment

Please leave your comment here..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hot Blogger In My Blog