My Follower

Tuesday, January 25, 2011

Your Key To A Better Life

Macam bunyi mau bagi taklimat tazkirah pla aku petang2 gini nie..tedala saja ja tiba2 terlintas lam kepala ni mo wat entri sal sejenis AIR...aha teka air apa..air magik? air jampi? air mineral? oho...salah smuanya, yang pasti air nie untuk kita minum, minum utuk hilangkan dahaga..ahaha, ok2 aku sewius mo kasitau air nie berkhasiat utk kesihatan sbenarnya...ramai org da tau kali sal air nie..tp aku sbg kaki dan tangan company nie nak pomot dan sebar2kan lagi benda baik nie...hehe. LACTOVIDA...apa tu.. bunga? ubat batuk? nama taman perumahan ka? eh...mestilah bukaaan kan, sapa nak tau apa tu Lactovida tengoklah bawah nie...
 Lactovida Premium

Mesti ada yang belum pernah nampak kan...ni la dia Lactovida sejenis minuman yang diperhebatkan lagi dengan campuran Moringa hingga tercetusnya kata-kata "YOUR KEY TO A BETTER LIFE" ..sepadan ngan cogan kata tu minuman nie memang baik tuk kesihatan berfokus pada orang2 yang ada penyakit kronik. Yalah skg nie byk sgt penyakit kn kencing manisla, kencing ada something wrong la.. buah pinggang...mcm2 lagi la, so apa kata u all try minum nie..insyallah bleh sembuh, mungkin di entri saya nie x byk informasi yang dapat saya bagi..tp jgn risau korang masuk ja laman web kami..http://lactovida.com.my ..segalanya ada di sana tmasuk testimonial pesakit2 sebelum ni yang da sembuh korang leh jenguk2 di laman tu..:) 

Asyik cakap sal kronik2 nie bkn minuman nie tuk kronik ja..tapi berita baik pada wanita2 ataupun lelaki2 di luar sana yang menjaga kecantikan wajah tak pun kepada sesiapa yang da xtau lagi cmna mau hilangkan jerawat2 kat muka tu mmg sesuai kalau amalkan minuman nie..BOLEH CANTIK TAU! kalau x percaya jom kita try..aha, bagi sapa2 yang rasa2 da berminat dan rasa mau try minuman nie kamu bleh dapat kat mana2 farmasi yang jual Lactovida di seluruh Malaysia (farmasi tertentu sahaja :) ) apa2 pertanyaan rajin2 la kol (mau nombor tepon ambik kat website Lactovida) kami sedia membantu..hehe 

2 comments:

  1. bella, air apa nie? awk penah minum x?

    ReplyDelete
  2. Minuman kesihatan...memang sy pnh minum..kalau ada gastrik atau mslh2 dalaman tu mmg baik mnum nie, but kalau awak ada kenal saudara mara yg ada sakit kronik mcm kencing manis..sakit kulit ka..suggest la minuman ni k :)

    ReplyDelete

Please leave your comment here..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hot Blogger In My Blog